Imali smo drage goste na rucku. Na meniju specijalitet kuce - podvarak sa koljenicom.
Samo sto niko od nas nije bio gladan, nakon skoro dvije nedelje intenzivne slavljenicke trpeze. Stvarno to valja izdrzati i sve manje mi se svidjaju ti nasi obicaji (a vjerovatno ni kod drugih naroda nije bolje samo je krace). Ali kako zamisliti novu godinu bez ruske salate, pecenja i sarme. Pa onda Bozic bez cicvare, pecenja i podvarka. Pa onda opet navo nanovo za Srpsku novu godinu. Izmedju ubaciti po koju slavu i eto ti citavog svetog januara u nakupljanju suvisnih kalorija, kojih se onda valja rijesiti, a nije ti ni do ceg.
Cak su mi se smucile i pijane kruske prelivene cokoladom koje pravim samo jednom godisnje!
Samo sto niko od nas nije bio gladan, nakon skoro dvije nedelje intenzivne slavljenicke trpeze. Stvarno to valja izdrzati i sve manje mi se svidjaju ti nasi obicaji (a vjerovatno ni kod drugih naroda nije bolje samo je krace). Ali kako zamisliti novu godinu bez ruske salate, pecenja i sarme. Pa onda Bozic bez cicvare, pecenja i podvarka. Pa onda opet navo nanovo za Srpsku novu godinu. Izmedju ubaciti po koju slavu i eto ti citavog svetog januara u nakupljanju suvisnih kalorija, kojih se onda valja rijesiti, a nije ti ni do ceg.
Cak su mi se smucile i pijane kruske prelivene cokoladom koje pravim samo jednom godisnje!
Nema komentara:
Objavi komentar